CURSUSSEN

 

Schildercursus

Duik diep in de wereld van kleur, penseelstreken en creativiteit tijdens onze schildercursus. Onder begeleiding van ervaren kunstenaars krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te ontdekken en je eigen meesterwerk te creëren. Laat je inspireren door de schitterende omgeving en ontwikkel je artistieke talent te midden van gelijkgestemde zielen.

 

Fotoworkshops

Voor de liefhebbers van fotografie bieden onze workshops een unieke gelegenheid om de prachtige landschappen en verborgen juweeltjes van Zuid-Frankrijk vast te leggen. Leer hoe je het beste uit je camera haalt, beheers compositietechnieken en leg onvergetelijke momenten vast.

 

Opzet cursussen

Tijdens de ARTIZON cursussen  wordt deels ‘klassikaal’ gedoceerd, maar de nadruk ligt op leren in de praktijk. Dit betekent: erop uit! Het dorp en de omgeving bieden tal van mogelijkheden. Met een schildersezel, bok, of camera naar buiten of liever binnen werken in het atelier – de keuze is aan jou! De docenten lopen rond om je te begeleiden en kunnen, indien gewenst, specifieke thema’s behandelen. De ateliers zijn voorzien van al het nodige materiaal. Uiteraard geniet je de vrijheid om eigen materiaal mee te nemen.

De cursusweek eindigt met een expositie ter afsluiting. Bij de eindexpositie is iedereen uit de omgeving welkom om de gemaakte werken te komen bekijken. De cursusweek wordt feestelijk afgesloten met een diner, aangeboden door ARTIZON. Tijdens de cursusweek zullen er ook (facultatief) excursies in de omgeving worden georganiseerd.

Schuiven naar boven